bouwkundig rapport Arnhem

Belang van bouwkundig rapport onderschat

Bij het kopen van een gebruikte auto laat men vaak een expert kijken naar de staat van het voertuig. Van buiten kan de auto er goed uit zien, maar niet iedereen weet hoe het er aan toe gaat onder de motorkap. Voor deze expertise en zekerheid betaalt men graag een paar honderd euro.

Gelet op het bovenstaande is het vreemd dat mensen bij het kopen van een pand van meer dan een ton geen aankoopkeuring laten verrichten. Bij het kopen van een woning of bedrijfspand is het altijd belangrijk een bouwkundige keuring te laten uitvoeren, zelfs als het gaat om nieuwbouw. Een aannemer kan immers ook fouten maken, tijdens de bouwkundige keuring wordt de constructie en de bouwkundige onderdelen uitvoerig geïnspecteerd. De onderhoudskosten worden opgemaakt en samengevat in een overzichtelijk en informatief bouwkundig rapport.

Een auto laten keuren kost om en nabij 200 euro. SBA-ingenieurs voert bouwkundige keuringen uit vanaf €249,- inclusief BTW. De kosten bij bouwkundige gebreken lopen veelal in de duizenden euro’s terwijl een auto voor een paar honderd euro te repareren is.

Ja, ik wil graag informatie!

© Copyright SalesWizard. All Rights Reserved