bouwkundig rapport Arnhem

Bouwkundige keuring

Uw bouwkundige keuring nodig? Vraag vandaag een offerte aan om binnen 5 werkdagen uw bouwkundig rapport te ontvangen. Wij bieden landelijke dekking!
Naar aanleiding van de bouwkundige keuring wordt een bouwkundig rapport opgesteld. Deze rapportage voorziet alle partijen die betrokken zijn bij de aan- en verkoop van een pand van de bouwkundige staat. Ons rapport is voor zowel de leek als de professional begrijpelijk en informatief. Indien gewenst breiden wij de het bouwkundig rapport uit zodat deze ook voldoet aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In het bouwkundig rapport vindt u tevens een raming van de onderhoudskosten op korte en lange termijn. P

Ons rapportcijfer door u gegeven


Overall gemiddeld cijfer:
Gebaseerd op 88 reviews


8,6


– Snelheid

8,9

– Adviseur

8,5

– Service

8,5

– Kennis

8,4

– Prijs / Kwaliteit

8,5

– Algemene indruk

8,6

Klik hier voor een overzicht van de referenties of om een referentie toe te voegen!

Bouwkundige keuring – waarom?

Bouwkundig rapport NHG


Bouwkundige keuring NHG


Indien u in aanmerking wilt komen voor de Nationale Hypotheek Garantie kan het zo zijn dat er om een bouwkundige rapport gevraagd wordt. Het bouwkundig rapport van SBA-ingenieurs voldoet aan de huidige eisen die de NHG stelt. De kosten van de bouwkundige keuring met Nationale Hypotheek Garantie zijn fiscaal aftrekbaar.

Bouwkundige keuring Onderzoeksplicht en Meldingsplicht

Volgens het burgerlijk wetboek moet bij de overdracht van een pand de kopende partij voldoen aan de ‘onderzoeksplicht’ en de verkopende partij aan de ‘meldingsplicht’. Dit betekent dat de kopende partij onderzoek moet (laten) doen naar de bouwkundige staat van het pand en de verkopende partij alle bekende- en eventueel verborgen gebreken moet melden aan de kopende partij. De bouwkundige keuring van SBA-ingenieurs helpt u hierbij.

Opleveringskeuring met Opleveringsrapport

Koopt u een nieuwbouw woning? SBA-ingenieurs voert een opleveringskeuring voor u uit om de aannemer te controleren op fouten en tekortkomingen. De bevindingen gedurende de opleveringskeuring worden voor u nog eens overzichtelijk in een bouwkundig rapport samengevat en toegestuurd.

Bouwkundige keuring onderhoudskosten

Met de volledigheid van een bouwkundig rapport van SBA-ingenieurs hebben alle partijen een correct en objectief beeld van de bouwkundige staat van het object, gemiddeld reduceert onze bouwkundige keuring de aankoopprijs van vastgoed enkele duizenden euro’s!Bouwkundige keuring bespaard!

Bouwkundige keuring – gekeurde onderdelen

Gedurende de bouwkundige keuring zal onze bouwkundige inspecteur een niet destructief, visueel onderzoek uitvoeren op onder andere de volgende bouwdelen:

– Kruipruimte

– Staat van de muren en vloeren

– Metselwerk en voegen

– Staat van dakconstructie

– Aanbouw

– Schoorsteen

– Dakkapel

– Meterkast

– Centrale Verwarming

– Elektrische installaties

– Gootsteenconstructie

– Hemelwaterafvoer (HWA)

– Constructieve veiligheid

– Brandveiligheid
Dé bouwkundige keuring! Kies betrouwbaar, kies SBA-ingenieurs.

Ja, ik wil graag informatie!

© Copyright SalesWizard. All Rights Reserved