Bouwkundige keuring buiten werktijd

Het is mogelijk om een bouwkundige keuring buiten werktijd aan te vragen. Een bouwkundige keuring in het weekend is mogelijk maar ook een afspraak na 17:00 is geen enkel probleem.
Naar aanleiding van de bouwkundige keuring wordt een bouwkundig rapport opgesteld. Deze rapportage voorziet alle partijen die betrokken zijn bij de aan- en verkoop van een pand van de bouwkundige staat. Ons rapport is voor zowel de leek als de professional begrijpelijk en informatief. Indien gewenst breiden wij de het bouwkundig rapport uit zodat deze ook voldoet aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In het bouwkundig rapport vindt u tevens een raming van de onderhoudskosten op korte en lange termijn.

Bouwkundige keuring buiten werktijd

Keuring NHGBouwkundige keuring NHG
Budget rapportageBudget rapportage

Ervaringen van opdrachtgevers

  • Twijfelde om een bouwkeuring te laten uitvoeren. Een ‘slechts’ visuele inspectie. Was dat het wel waard? Mijn conclusie: absoluut. Ik zou iedereen aanraden om een bouwkeuring te laten uitvoeren. Tijmen van SBA-ingenieurs ontdekte een hoop voor mij verborgen gebreken. De reden dat ik de koop niet heb laten doorgaan. Zonder zijn kennis zat ik nu vast aan een woning met hele hoge renovatiekosten. Kortom, absolute aanrader.

  • Was zeer snel geregeld tussen opvragen van een offerte en ontvangen van het bouwkundig rapport zat maar 4 werkdagen tussen. De keurder is heel betrokken en geeft je tijdens de bouwkundige keuring ook tips over zaken die niet in het rapport worden meegenomen. Zeker een aanrader!

  • Wegens de goede kritieken gekozen voor deze bouwkundige ingenieurs.
    De keuring werd netjes binnen drie dagen uitgevoerd, zoals aangegeven op de site. Rapport was ook vlot binnen.

Onze experts

Contactformulier

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Bel 026 – 840 51 60