Bouwkundige keuring buiten werktijd

Het is mogelijk om een bouwkundige keuring buiten werktijd aan te vragen. Een bouwkundige keuring in het weekend is mogelijk maar ook een afspraak na 17:00 is geen enkel probleem.
Naar aanleiding van de bouwkundige keuring wordt een bouwkundig rapport opgesteld. Deze rapportage voorziet alle partijen die betrokken zijn bij de aan- en verkoop van een pand van de bouwkundige staat. Ons rapport is voor zowel de leek als de professional begrijpelijk en informatief. Indien gewenst breiden wij de het bouwkundig rapport uit zodat deze ook voldoet aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In het bouwkundig rapport vindt u tevens een raming van de onderhoudskosten op korte en lange termijn.

Bouwkundige keuring buiten werktijd

Keuring NHGBouwkundige keuring NHG
Budget rapportageBudget rapportage

Ervaringen van opdrachtgevers

 • Twijfelde om een bouwkeuring te laten uitvoeren. Een ‘slechts’ visuele inspectie. Was dat het wel waard? Mijn conclusie: absoluut. Ik zou iedereen aanraden om een bouwkeuring te laten uitvoeren. Tijmen van SBA-ingenieurs ontdekte een hoop voor mij verborgen gebreken. De reden dat ik de koop niet heb laten doorgaan. Zonder zijn kennis zat ik nu vast aan een woning met hele hoge renovatiekosten. Kortom, absolute aanrader.

 • SBA ingenieurs heeft voor onze verbouwing de tekeningen en constructie berekeningen uitgevoerd. Dit is zeer vakkundig uitgevoerd en conform afspraak tijdig geleverd zodat de aannemer er mee aan de slag kon.

  Tijdens de werkzaamheden werden in het werk een aantal zaken opgemerkt welke aandacht behoefte van SBA. Na een telefoongesprek tussen de aannemer en SBA kwamen zij binnen een 1 uur langs om het op locatie te bespreken en indien nodig de wijziging door te voeren.

  Ik kan SBA zeker aanraden wanneer de verbouwing tekeningen en berekening behoeft. Als je een met een partij wilt samen werken waar je makelijk mee kan schakelen ben je bij hen aan het juiste adres.

 • De heren van SBA werken snel en professioneel, maar nog belangrijker denken ze mee met het gehele proces.

  Ook als het vanwege externe factoren anders loopt dan gepland is dat een enorm pluspunt. Aanrader!

Onze experts

Contactformulier

  Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

  Bel 026 – 840 51 60