Drone Inspecties

Bouwkundige drone inspecties

Voor onze diensten maken we gebruik van de meest moderne apparatuur, zo ook van Drone Inspecties.

Bouwkundige inspecties van moeilijk te bereiken bouwwerken, niet toegankelijke platte daken, monumenten op hoogte zijn geen enkel probleem voor ons. Met onbemande luchtvaartuigen (Drones) maken wij hoogwaardige video-opnames welke gebruikt worden voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zo maken wij overzichtsbeelden voor projectonwikkelaars, luchtfoto’s voor makelaars en detailopnames voor bouwkundige collega’s.

Civiele sector en overheid

Daarnaast ondersteunen wij de civiele sector en de overheid met o.a. het in kaart brengen van (plan)gebieden, kunstwerken, gewassen en wegen. Heeft u vragen over onze drone diensten neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Drone foto’s voor de Makelaars

Regelmatig maken wij fraaie foto’s van het Nederlands vastgoed. Vanzelfsprekend stellen wij ons ook beschikbaar voor makelaars, een foto zegt immers meer dan 1000 woorden.

Met een Drone wordt de bouwkundige staat van een kerk in beeld gebracht.
Met een Drone wordt de bouwkundige staat van een kerk in beeld gebracht.

Onze drones

Met de prachtig ontworpen Inspire 1 maken we fantastische luchtfoto’s en video’s. De carbon werken gewichts- en accubesparend, perfect voor de langere bouwkundige inspecties.
De DJI Inspire 1 is uitgerust met een camera met een 1/2.3 inch Sony sensor met 12 megapixels voor scherpe foto’s. De lens heeft een kijkhoek van 94 graden, zonder bolling. Resolutie (4K)25 of 30 frames per seconde opnemen.
De DJI Inspire 1 kan een vliegsnelheid halen van wel 80 kilometer per uur, op een hoogte van wel 4500 meter!

Heeft u vragen?

Tijmen StallenDirecteur/Bouwkundig Ingenieur

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Bel 026 – 840 51 60