Ontwerpen

SBA-ingenieurs: uw betrouwbare partner voor ontwerpen op maat en meer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerpen van uw gebouw? SBA-ingenieurs is dé specialist op het gebied van ontwerp, zonder daarbij als architect op te treden. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van allerlei soorten gebouwen, van woningen tot bedrijfspanden en van sportscholen tot rijksmonumenten.

Naast ontwerpen bieden wij ook expertise op het gebied van brandpreventie en energieprestatieadvies. Als brandpreventiedeskundige zijn wij gespecialiseerd in het opstellen van brandpreventieplannen, ontruimingsplannen en het uitvoeren van bouwkundige brandveiligheidsinspecties. Als EP w/b energieprestatieadviseur adviseren wij over de energetische kwaliteit van uw gebouw en het verbeteren van de energieprestatie.

Als ontwerper vinden wij het belangrijk om goed te luisteren naar uw wensen en ideeën. Samen met u bekijken we welke mogelijkheden er zijn binnen uw budget en welke uitstraling u wilt geven aan uw gebouw. Onze ontwerpen zijn dan ook altijd op maat gemaakt en sluiten volledig aan bij uw wensen en eisen.

Bij SBA-ingenieurs vinden we het belangrijk om duurzaamheid en energie-efficiëntie hoog in het vaandel te hebben. Onze ontwerpen zijn dan ook gericht op het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat, waarbij we rekening houden met het gebruik van energiezuinige materialen en technieken. Zo kunt u niet alleen genieten van een fraai ontworpen gebouw, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Wanneer u kiest voor SBA-ingenieurs als uw ontwerper, brandpreventiedeskundige of EP w/b energieprestatieadviseur, kiest u voor een betrouwbare partner met jarenlange ervaring en expertise. Onze ontwerpen en adviezen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en sluiten volledig aan bij uw wensen en eisen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Heeft u vragen?

    Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

    Bel 026 – 840 51 60