bouwkundig rapport Arnhem

Projectbegeleiding

U staat op het punt te beginnen aan een bouwproject of u bent misschien zelfs al bezig en u heeft behoefte aan het advies van een professionele en onafhankelijke bouwkundig adviseur. In dat geval heeft u aan SBA-ingenieurs een gedegen partner die u graag bij staat in de realisatie van uw project. De expertise die nodig is bij het managen en begeleiden van uw bouwproject is bij onze bouwkundige projectleiders ruimschoots aanwezig door verregaande intresse in het vakgebied.
SBA-ingenieurs staat u bij in iedere fase van de bouw zoals het zoeken van de juiste aannemer of architect en het bewaken van de kwaliteit tijdens de uitvoering en de nazorg. Uw persoonlijk bouwkundig expert biedt u rust, kennis én een nieuwe, frisse invalshoek op uw project.

Werkwijze

SBA-ingenieurs levert begeleiding op maat. Heeft u geen tijd of geen zin om de voorbereidingen te treffen en toezicht uit te oefenen op de uitvoering? U kunt er dan voor kiezen om de expertise van onze bouwkundige projectleiders te gebruiken om uw project van begin tot eind onder te brengen.
Heeft u liever zelf de regie in handen, maar bij lastige vraagstukken net dat beetje extra kennis nodig? Ook dan is een bouwkundig advieseur van SBA-ingenieurs een veilige keus.

Indien U behoefte heeft aan de begeleiding van SBA-ingenieurs bieden wij u bij deze een kennismakingsgesprek aan. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend en vrij van kosten. Tijdens het gesprek hebben we de tijd om de wensen, eisen en mogelijkheden te verkennen. Om overhaaste beslissingen te voorkomen zullen wij indien gewenst een rapport opsturen van hetgeen dat besproken is. Vervolgens gaan we stap voor stap te werk zodat u de controle heeft en het overzicht kan bewaren.

Meerwaarde

De voordelen voor U op een rij gezet:
– Begeleiding van een erkend bouwkundig ingenieur daar waar u het nodig heeft;
– Scherpe inkoopkosten door overeenkomsten met leveranciers;
– Verduurzaming van het project;
– Aanspraak op alle diensten van SBA-ingenieurs;
– Bouwkundig advies op afroep;
– Professionele controle op de voorbereiding, uitvoering en nazorg.Projectbegeleiding nodig | SBA Ingenieurs

Ja, ik wil graag informatie!

© Copyright SalesWizard. All Rights Reserved