Bouwvergunningen

Bij bouwwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand is in de meeste gevallen een omgevingsvergunning ofwel bouwvergunning nodig. Denk aan het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een uit- of aanbouw. Echter heeft u niet voor alle werkzaamheden een bouwvergunning nodig. SBA-ingenieurs kijkt door middel van een gratis quickscan of u een bouwvergunning nodig heeft en zo ja, welke stukken voor deze bouwvergunning nodig zijn. SBA-ingenieurs levert o.a. bouwkundig tekenwerk tegen scherpe tarieven en vraagt de bouwvergunning online voor u aan.

U heeft voor uw project een bouwvergunning nodig en wilt hiervoor kunnen vertrouwen op de expertise van ervaren en betrokken bouwkundige ingenieurs? SBA-ingenieurs kent verschillende werkwijzen:

Bouwvergunning nodig? Aanvraag op projectbasis

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Een van onze bouwkundige experts komt bij u langs om het project te bekijken en uw wensen en eisen in kaart te brengen. We kijken meteen welke bouwvergunning nodig is. Op basis van dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte voor alle besproken werkzaamheden. U hoeft niet meer om te kijken naar de vergunningaanvraag!

Bouwvergunning nodig? Aanvraag op regiebasis

Wilt u meer controle over de aanvraag voor uw bouwvergunning? SBA-ingenieurs ondersteund u alleen daar waar u dat wilt. Stap voor stap werken we samen aan het realiseren van uw bouwproject. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte!

Onderdelen van de bouwvergunning

De toetsingscriteria voor een bouwvergunning verschillen per gemeente en per project. SBA-ingenieurs is gespecialiseerd in het aanvragen van de bouwvergunning en helpt u graag bij de noodzakelijke voorbereidingen.

Indien er een bouwvergunning nodig is dan kijkt SBA-ingenieurs welke documenten, berekeningen en tekeningen hiervoor ingediend moeten worden. Te denken hierbij valt aan:

– Principe details – Toetsing Bouwbesluit 2012
– Ventilatieberekening – Toetsing brandveiligheid
– Plattegronden – Doorsneden
– Constructieve berekeningen – Constructieve tekeningen
– Onderzoek bodemgesteldheid – Installatietekeningen

 

 

Heeft u vragen?

    Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

    Bel 026 – 840 51 60